2012. június 29., péntek

Miért kezdtem el ezt a blogot?


A múlthéten vásárolni mentem a kedvenc gluténmentes boltomba és közben természetesen az eladóval beszélgettük. Panaszolta, hogy előző nap óta nem tudta kirakni az új árukat, mert annyi a vevője. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy továbbra is egyre több új lisztérzékeny ember van.
Amikor a cöliákiát diagnosztizálják szülőnél vagy gyereknél, ill. idősebb korban, az emberek először nagyon megijednek.  Ugyanis az életüket teljesen átalakítja a diéta 100%-os betartása. Ezért is gondoltam úgy, megpróbálok segíteni a régi és új diétázóknak abban, hogy mennyire egyszerű a gluténmentes diétát a családon belül is megtartani és az étkezési, valamint a főzési szokásaikat átállítani egy új és mindenki számára egészségesebb módra.
Nem akarok tudományos magyarázatokba bonyolódni, és ahogyan napról-napra készítem az ételeket, úgy szeretném itt is megosztani az érdeklődőkkel. Nagyon örülnék annak, ha az olvasók észrevételeikkel, hasznos ötleteikkel, kipróbált receptjeikkel gazdagítanák próbálkozásomat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése